Κοκκινιστό με Κιμα και Πατάτες

Συστατικά :

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 σκελιδες σκόρδο πολτοποιημενο
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι 1
1 κουταλιά σούπας κύμινο
3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
2 μεγάλες πατάτες
Ένα μισό φλιτζάνι φασόλάκια φρέσκα
2 Καρότα τεμαχισμένα σε φέτες
Γλυκό καλαμπόκι (προαιρετικά)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
Αλάτι
2 κουταλιές της σούπας Πάπρικα
Λάδι

Οδηγίες:

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά και αφήνουμε να τσιρίσουν.
  2. Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
  3. Προσθέστε τον ντοματοπελτέ και αφήστε το να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά.
  4. Προσθέστε τον κιμά και μαγειρέψτε μέχρι να πάρει καφέ χρώμα.
  5. Προσθέστε τις πατάτες, τα φρέσκα φασόλια και τα καρότα και λίγο νερό, μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
  6. Προσθέστε σάλτσα ντομάτας και, ανακατέψτε καλά και σερβίρετε

Καλή Επιτυχία

 

Προηγούμενο άρθροΥπέροχα Μπισκότα με Σταφίδες
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με ψητά Λαχανικά