Κοτολέτες

✅Υλικά:

Φιλέτο κοτόπουλο (1 κιλό)
4 αυγά
4 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα (μπορεί να αντικατασταθεί με κρέμα γάλακτος)
4 σκελίδες σκόρδο Αλάτι και πιπέρι για γεύση
Κρεμμύδι 1 τεμ

✅Μαγείρεμα:

Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά τετράγωνα, περίπου 1-2 εκ., προσθέτουμε μαγιονέζα, σιμιγδάλι, μπαχαρικά, αυγά και
σκόρδο, σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες, μπορείτε όλη τη νύχτα, θα είναι ακόμα πιο νόστιμο. Πριν τηγανίσουμε, ψιλοκόβουμε την κεφαλή του κρεμμυδιού και το ρίχνουμε στo μείγμα. Τηγανίζουμε σε φυτικό λάδι, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν, μετά βεβαιωθείτε ότι το βάζετε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το περιττό λάδι.
Ετοιμάζουμε οποιοδήποτε σάλτσα και μια ελαφριά σαλάτα και το δείπνο είναι έτοιμο για εσάς 👍

ΠΗΓΗ: Grey Cloverfield

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστές πατάτες ογκρατέν στο φούρνο με τυριά που λιώνουν
Επόμενο άρθροΠατάτες ογκρατεν φούρνου