Κοτόσουπα με τυρί

Συστατικά:

Φιλέτο κοτόπουλου – 500 g
Τυρί Κρέμα – 400 g
Ρύζι – 150 g
Πατάτα – 400 g
Καρότο – 150 g
Κρεμμύδι – 150 g
Αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά- για γεύση

Μαγείρεμα:

1. Ρίχνουμε το φιλέτο κοτόπουλου με 3 λίτρα νερό, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει (περίπου 20 λεπτά μετά το βράσιμο). Όταν τελειώσετε, βγάζετε τα φιλέτα.
2. Ρίξτε ρύζι στο ζωμό που βράζει, μαγειρέψτε για 10 λεπτά.
3. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τρίβουμε τα καρότα στον λεπτό τρίφτη. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους. Το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια.
4. Προσθέστε στο ζωμό πατάτες, κρεμμύδια, καρότα και μαγειρέψτε για 5-7 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας, μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμες οι πατάτες.
5. Προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
6. Όταν σερβίρετε, πασπαλίζετε με μυρωδικά.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: Grey Cloverfield

Προηγούμενο άρθροΑλάδωτη Πάστα Σοκολάτα
Επόμενο άρθροΜπισκότα των 5 λεπτών…εξαιρετικά μαλακά χωρίς βούτυρο.