Κοφτό μακαρονάκι με κιμά και cheddar

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 πακετο κοφτό μακαρόνι
1 φλιτζάνι ζεστό νερό
2 φλιτζάνια γάλα
1 κουταλιά της σούπας νισεστε
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδας
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο ή άλλο κίτρινο τυρί

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, τσιγαρίστε τον κιμά σε μέτρια φωτιά και στραγγίξτε το λίπος.
Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά στο τηγάνι, εκτός από το τυρί, και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε.
Βράστε, καλύψτε και αφήστε να σιγοβράσει. Αφήστε το να μαγειρευτεί 12 λεπτά.
Αφαιρέστε από τη φωτιά, ανακατέψτε το τυρί και σκεπάστε. Αφήστε το να καθίσει 2 λεπτά και στη συνέχεια ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε.

Σερβίρετε και απολαύστε!

ΠΗΓΗ: happycoking.com

Προηγούμενο άρθροΥπέροχα Mήλα καραμέλας
Επόμενο άρθροΜία γέματη γεύση Μηλόπιτα με γιαούρτι και μέλι