Κρέμα τυριού Αλλειφωτή

Αν αγαπάς τη φέτα όπως εγώ σίγουρα πρέπει να τη δοκιμάσεις

Συστατικά:

100 g περισσότερο από 100 g
100 γρ ανθότυρο
1 κουταλάκι του γλυκού φιστίκια ψιλά τριμμένα
1 κουταλιά της σούπας άνηθο
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Πιπερι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τον ανθότυρο και τη φέτα σε ένα μπολ και λιωστε τα με ένα κουτάλι. Προσθέστε δυόσμο και άνηθο (είχα και τα δύο αποξηραμένα αλλά είναι
ωράια και ψιλοκομένα φρέσκα ), φιστίκια, πιπέρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ανακατεύουμε προσεκτικά και σερβίρουμε με ένα επιπλέον τιναγμα λαδιού και διακοσμήστε με ένα πασπαλισμό μαπαχαρικών.

ΠΗΓΗ: In cucina con Trilly

Προηγούμενο άρθροΣτριφτάρια γεμιστά με κιμά
Επόμενο άρθροΚέικ σοκολάτας