Λουκανοπιτάκια σε ζύμη κουρού

Υλικά

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
1 ποτήρι του νερού γάλα
2 πακέτα λουκανικάκια κοκτέιλ περίπου 44 κομμάτια
150 γρ.τσένταρ
μία πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι ρίχνουμε το ηλιέλαιο,το γάλα, το αλάτι, και το τσένταρ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά να ενωθούν και να έχουμε μία μαλακή ζύμη.
Στη συνέχεια παίρνουμε λίγο από τη ζύμη παίρνουμε και ένα λουκανικάκι και το κλείνουμε μέσα στη ζύμη καλά.Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα την οποία έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδίσουν!!!

Καλή επιτυχία!!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλου Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΜεθυσμένα σιροπιασμένα με λουκούμι!!!
Επόμενο άρθροΚέικ Σοκολάτας…δοκιμάστε το έστω μία φορά