Μίνι πίτσες με κολοκυθάκια με κιμά και κίτρινο τυρί!

Υλικά:

350 γραμμάρια κιμά
ντομάτα
φρέσκο ​​κρεμμύδι
μαϊντανός
μπαχαρικά για γεύση

60 γρ. Τυρί κρέμας
1 αυγό
μπαχαρικά με φρέσκα κρεμμύδια, μαϊντανό, σκόρδο

Εκτέλεση

Τηγανίζω τον κιμά σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς επιπλέον λάδι. Όταν αλλάξει χρώμα, τρίψτε μια ντομάτα, προσθέστε τα μπαχαρικά και αφήστε το να ψηθεί.

Για την βάση:
300 γραμμάρια κολοκυθάκια τριμμένα και στυμένα. Για αυτό το ποσό χρειάζεστε περίπου δύο κολοκύθια, τα οποία τρίβονται, αλατίζονται και αφήνονται για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, στραγγίστε μέσα από πανί.

Ζυμώστε τα κολοκυθάκια, τυρι κρέμας και το αυγό και φτιάξτε τις βάσεις. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε άμεσα μία μεγάλη, αλλά αυτή η ιδέα τρέχει στο μυαλό μου για πολύ καιρό και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Χρησιμοποίησα ένα δαχτυλίδι για τη διαμόρφωση. Θα το δείτε σε μία από τις φωτογραφίες.

Βάλτε χαρτί ψησίματος στο ταψί και λιπαίνετε ελαφρά με λάδι. Ψήνουμε στους 180  βαθμούς. Πρώτα για περίπου 15 λεπτά από τη μία πλευρά. Στη συνέχεια γυρίζουν και ψήνουν από την άλλη. Όταν είναι έτοιμα, βάζουμε τον έτοιμο κιμά και πασπαλίζουμε με κίτρινο τυρί.

Στο τέλος, απλώς ενεργοποίησα τη σχάρα στο φούρνο για να
τα ψήσω από πάνω.
Μπορείτε να βάλετε κάτι άλλο στην κορυφή που σας αρέσει. Μπορείτε να προσθέσετε ένα δείγμα φέτα μοτσαρέλας. Υπάρχουν πολλές επιλογές.

 

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚιμαδομπουρεκάκια…η γέμιση είναι απίθανη
Επόμενο άρθροΓλυκό Ψυγείου “Napoleon” – το γρηγορότερο και πιο νόστιμο γλυκό!