Δείτε Επίσης: Γλυκό ταψιού καρύδα! | Υγρό κέικ με καρύδα…Απλή, υπέροχη γεύση

Μακαρόν Καρύδας

Συστατικά:

3 ασπράδια από μεγάλα αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη
½ κγ βανίλια
1 πρέζα αλάτι
2 κούπες καρύδα

Κατευθύνσεις:

Σε μπολ, προσθέστε ασπράδια αυγού, ζάχαρη, βανίλια, αλάτι και χτυπήστε μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέστε την αποξηραμένη καρύδα και ανακτέψτε απαλά με τη βοήθεια της σπάτουλας.
Βουτυρώστε ένα ταψί, τοποθετήστε χαρτί ψησίματος και βουρτσίζετε με λάδι.
Πάρτε μικρές μερίδες του μείγματος βάλτε στο ταψί και αφήστε περίπου 2 εκ απόσταση μεταξύ τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 C για 15-16 λεπτά.
Αφήστε τις καρύδες να κρυώσουν στο ταψί για 5 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετε σε μια σχάρα για να κρυώσει εντελώς.
Τα Macaroons μπορούν να διατηρηθούν σε αεροστεγές δοχείο για έως και μία εβδομάδα.

Δείτε Επίσης: Γλυκό ταψιού καρύδα! | Υγρό κέικ με καρύδα…Απλή, υπέροχη γεύση

ΠΗΓΗ: https://www.foodfusion.com/

Προηγούμενο άρθροΣύκο η μαρμελάδα του καλοκαιριού…
Επόμενο άρθροΚέικ με Καρύδι και Σύκο…τέλειο και για πρωινό