Μανιτάρια γεμιστά με κρεμμύδια και τυρί

Υλικά

• 20 τεμ. μεγάλα μανιτάρια
• 1 κρεμμύδι
• 1/2 ματσάκι μαϊντανό ή φρέσκο ανηθο
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 20 γρ βούτυρο
• 100 γρ τυρί γκουντα τριμμενο
• 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Τα μανιτάρια καθαρίζονται και πλένονται.
Τα κοτσάνια κόβονται και μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκόβονται και στη συνέχεια τσιγαρίζονται στο ζεστό λάδι. Αφού κρυώσει αυτό το μείγμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο από το τριμμένο τυρί.

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αλάτι. Τα καπάκια των μανιταριών γεμίζονται με το μείγμα που παρασκευάσατε, τοποθετούνται σε λαδόκολλα, πασπαλίζονται με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ψήνονται σε προθερμασμένο φούρνο στους
200 βαθμούς Κελσίου για 10-15 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΨωμάκια με γέμιση κεράσι
Επόμενο άρθροΕύκολο κέικ με 3 υλικά