ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
4 κουταλιές της σούπας. βούτυρο
4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
2 κουτ. φρεσκοκομμένο θυμάρι
450 γρ μανιτάρι baby bella(μικρά), πλυμένα
1/4 κούπας κόκκινο κρασί
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι 
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού
1 1/4 κούπας τριμμένη γραβιέρα
1/4 κούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό, για το σερβίρισμα
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά, λειώνετε το βούτυρο. Προσθέστε το σκόρδο και το θυμάρι και μαγειρέψτε μέχρι να αρωματίσετε, 1 λεπτό. Προσθέστε μανιτάρια και μαγειρέψτε μέχρι να χρυσίσουν, 5 λεπτά. Προσθέστε κρασί και μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστεί, 5 λεπτά ακόμα.
Προσθέστε κρέμα γάλακτος και βράστε. Μειώστε τη θερμότητα και αφήστε να σιγοβράσει έως ότου πήξει, 8 λεπτά. Συνεχίστε με το αλάτι και το πιπέρι και μια πρέζα νιφάδων κόκκινου πιπεριού. Ρίξτε από πάνω τα τυριά, και στη συνέχεια, σκεπάστε και μαγειρέψτε έως ότου το τυρί λιώσει, 5 λεπτά περισσότερο.
  Γαρνίρετε με μαϊντανό για να σερβίρετε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι τέλειοι αφράτοι κολοκυθοκεφτέδες
Επόμενο άρθροΜαρμελάδα Καρπούζι