Μανιταρόπιτα Εύκολη

Υλικά

1/2 κιλό ασπρομανίταρα κομμενα
8 φέτες μπέικον κομματάκια
3 τριμμένα καρότα
αλάτι και πιπέρι.
3 αυγά
100 μλ καλαμποκέλαιο
200 ml νερό
300 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο,
200 γρ φαρίνα,
5 γρ μπεικιν παουντερ
200 γρ κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σωτάρουμε σε λίγο λάδι τα μανιτάρια, έπειτα ρίχνουμε το μπέικον και τα καρότα αλάτι πιπέρι.
Σε ένα μπόλ ρίχνω τα αυγά, καλαμποκέλαιο, νερό και ανακατεύω.
Επειτα ρίχνω μέσα 150 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο, φαρίνα, μπεικιν και ανακατεύω.
Προσθέτουμε την γέμιση. Σε αλευρωμένο και λαδωμένο ταψί ή πυρέξ απλώνουμε. Σπάμε ένα αυγό και την κρέμα γάλακτος, ανακάτεμα και περιχύνουμε την πίτα.
Πασπαλίζουμε με 150 γρ κίτρινο τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις μέχρο να ροδίσει

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Ειρήνη Καπτσιανού 

Προηγούμενο άρθροΚαρυδάτα (Μονασταριακά Μπισκότα)
Επόμενο άρθροΑν θέλετε να φάτε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά πιάτα ή αναρωτιέστε «τι να μαγειρέψω τώρα;»