Συνέχεια….

Στη συνέχεια παίρνουμε τα μήλα σε φέτες και τα τακτοποιούμε στην επιφάνεια του κέικ με ομόκεντρο τρόπο.
Αφού μοιράσετε όλες τις φέτες μήλου, τις πασπαλίζετε με κρυσταλλική ζάχαρη.

Σε αυτό το σημείο ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 50-55 λεπτά περίπου.
Προς το τέλος του μαγειρέματος, μην ξεχάσετε να κάνετε το τεστ της οδοντογλυφίδας. Ανοίξτε το φούρνο πολύ απαλά και βάλτε ένα ξυλάκι μέσα στο κέικ, έστω και σε πολλά σημεία,
για να ελέγξετε αν έχει ψηθεί μέσα. Εάν το ξυλάκι είναι υγρό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσετε το μαγείρεμα του κέικ.
Αν το ξυλάκι είναι στεγνό, το γλυκό είναι έτοιμο. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε το κέικ να κρυώσει εντελώς.

Στη συνέχεια το ξεφορμάρουμε και το βάζουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος. Όταν σερβίρετε πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Αποθήκευση
Αυτό το γλυκό μπορεί να διατηρηθεί το πολύ 2-3 ημέρες κάτω από μια γυάλινη καμπανα.

1
2
Προηγούμενο άρθροΜπισκότα βρώμης με μπανάνα
Επόμενο άρθροΜπουγατσίνια στο Τηγάνι