Μοσχαράκι Λεμονάτο Κατσαρόλας

Υλικά

1 Κιλό κρέας σε μπουκιές από ελιά
3 Κρεμμύδια
2 Καρότα
2 Δαφνόφυλλα,,3 μπαχάρι
2 Κουταλιές καλά γεμάτες κορν φλάουρ
Χυμό από δυο λεμονιά!
Αλάτι πιπέρι
Ξύδι για το σβήσιμο
1 Ποτήρι του κρασιού κρασί ότι έχετε!!
Λίγο λάδι για το τσιγάρισμα!!

Εκτέλεση

Βάζω πρώτα σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα!!Μόλις φύγουν τα υγρά του το σβήνω με το ξύδι,μετά ρίχνω το λάδι τα κρεμμύδια τα καρότα σε ροδέλες και τσιγαρίζω !!!
Σβήνω με ένα ποτήρι σχεδόν γεμάτο κρασί , περιμένω να εξατμιστεί το κρασί και ρίχνω αλάτι πιπέρι τα δαφνόφυλλα τα μπαχάρια νερό και σκεπάζω!!

Τελος όταν είναι έτοιμο και μένει το ανάλογο νερό του μέσα διαλύω τις δυο κουταλιές κορνφλάουρ και τις ανακατεύω με το χυμό από τα δυο λεμόνια και το ρίχνω μέσα στην κατσαρόλα δεν ανακατεύω κουνάω την κατσαρόλα πήζει κατευθείαν και σερβίρω με ρύζι η πατάτες τηγανιτές!!

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: https://mageirikhkaisuntages.blogspot.com/

 

Προηγούμενο άρθροΤα τυρoμπουκιές της Μάνας μου
Επόμενο άρθροΓαλατοπιτα