Μοσχαράκι με κριθαράκι στην κατσαρόλα

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι
1/2 πράσινη πιπεριά η κόκκινη
1 χούφτα ντοματίνια
200 γραμμάρια pummaro
αλάτι πιπέρι
λίγη γλυκιά πάπρικα
1 κλωναράκι σέλινο
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
250gr κριθαράκι μέτριο

Εκτέλεση

Κόβω το μοσχαρίσιο κρέας σε κομματάκια και το βραζω στη χύτρα μου για περίπου 45 λεπτά
Μετά σε μία πλατιά κατσαρόλα έβαλα ελαιόλαδο έτριψα το κρεμμύδι το άφησα μέχρι να πάρει λίγο χρώμα
Εριξα την πράσινη πιπεριά η κόκκινη τα ντοματίνια και το pummaro αλάτι πιπέρι λίγο γλυκιά πάπρικα 1 κλωναράκι σέλινο και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

Πρόσθεσα τα κομματάκια από το κρέας μου και συμπλήρωσα με το ζωμό από το κρέας έριξα και το κριθαράκι και το άφησα μέχρι να βράσει το κριθαράκι
Το βγάζω τη φωτιά με αρκετό ζουμάκι γιατί μετά το κριθαράκι τραβάει το ζουμί και δεν θέλω να γίνει σα στόκος 😆😆

Καλή Απόλαυση

H Συνταγή είναι της Μένια Στεφοπούλου

Προηγούμενο άρθροΖαμπονοτυρόπιτα με κρέμα!!!
Επόμενο άρθροΣπιτική λεμονάδα