Μουσακάς ζυμαρικά

Να κάτι από μένα που δεν ήξερα και εγω. Μουσακάς ζυμαρικά, είναι υπέροχος και μας αρέσει στο σπίτι.

Υλικά

700 γρ ζυμαρικά
500 γρ κιμά
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ντομάτες με μέλι (πωλούνται τέτοιες έτοιμες σάλτσες)
2 κουταλιές της σούπας ντομάτες με σκόρδο (πωλούνται τέτοιες έτοιμες σάλτσες)
1 κονσέρβα ντομάτα / πελτέ ντομάτας
150 γρ τυρί
250 γρ κίτρινο τυρί
Αλάτι για γεύση
1 πρέζα μαύρο πιπερι

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό να βρασουν αλ τεντε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι κόβουμε το κρεμμύδι και τον κιμά και τσιγαρίζουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα προϊόντα με τη σειρά 2 κουταλιές της σούπας ντομάτες με μέλι, ντομάτες με σκόρδο και πελτέ/κονσέρβα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Αφήνουμε για 5 λεπτά, προσθέτουμε αλάτι αν χρειάζεται, μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να αναμειχθούν καλά και περιχύνουμε τα ζυμαρικά. Έπειτα ριχνουμε το τυρί, το ανακατεύουμε και το βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους
150 βαθμούς με αέρα. Μετά τα 15 λεπτά το βγαζουμε, προσθέτουμε το κίτρινο τυρί και το βάζουμε για άλλα 5 λεπτά και σερβίρουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠάστα Φλώρα λεμονιού
Επόμενο άρθροΓεμιστοί Κολοκυθοανθοί τηγανητοί με κουρκούτι…Το κρατς στην κρούστα είναι απόλαυση