Μπισκοτογλυκο με σιρόπι Σοκολάτας

Υλικά

1,5 πακέτο μπισκότα πτιμπερ
1 κρέμα ζαχαροπλαστικης με σοκολάτα
1 φυτική κρέμα γάλακτος
500ml.γαλα
Λίγο κονιάκ
Σιρόπι σοκολάτα

Εκτέλεση

Στρώνουμε μία στρώση από μπισκότα,τα ραντίζουμε με γάλα και κονιάκ
Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικης με το γάλα και στρωνουμε από πάνω,βάζουμε άλλη μια σειρά μπισκότα
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει και την προσθέτουμε από πάνω
Στο τέλος ρίχνουμε τριμμένο μπισκότο και αφηνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες
Σερβίρουμε με σιροπι σοκολάτα ή ότι άλλο θέλετε

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Αγγελική Σκόνη

Προηγούμενο άρθροΤούρτα cheesecake κολοκύθας χωρίς ψήσιμο
Επόμενο άρθροΜυστικά για την πιο αφράτη και γευστική κολοκυθοτυρόπιτα!!!