Μπισκότα αμυγδάλου

Υλικά

1 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου.
3 ασπράδια αυγών
1 μπαστούνι βούτυρο
Λεμόνι σε φέτες
3/4 φλιτζάνι ζάχαρη

Εκτέλεση

Χτυπάμε το ασπράδι, προσθέτουμε το ανάλατο βούτυρο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέστε το αλεύρι στο μείγμα.
Προσθέτουμε το κομμένο αμύγδαλο και ανακατεύουμε όλα μαζί.
Τοποθετούμε τη ζύμη των μπισκότων σε ένα ταψί και ψήνουμε στις 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Τότε τα μπισκότα σας θα πρέπει να είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚέικ αμυγδάλου με πορτοκάλι χωρίς γλουτένη
Επόμενο άρθροΕδώ είναι η σπεσιαλιτέ μου τούρτα Σοκολάτας