Μπισκότα Πτιφούρ με μαρμελάδα

Υλικά

1 πακέτο κρεμα βανίλια Γιώτης
1 ποτήρι νερού λάδι
2 κούπες αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε το σακουλάκι με την κρέμα βανίλια Γιώτης το λαδι και ανακατεύουμε να διαλυθεί
Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε να πάρει μία υφή ζύμης και ζυμώνουμε με το χέρι έως ότου πάρουμε μία μπισκοτένια ζύμη

Στο τέλος προσθέτουμε και το μπεικιν παουντερ και συνεχιζουμε το ζύμωμα
παίρνουμε μικρές δόσεις στο μέγεθος ενός καρυδιού τις πλάθουμε τις βάζουμε σε ένα ταψάκι η πυρέξ στρωμένο με χαρτί ψησίματος με το δάχτυλό μας κάνουμε στη μέση μία τρύπα ψήνουμε για περίπου για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς τα βγάζουμε και γεμίζουμε ενδιάμεσα με μαρμελάδα επιλογής μας

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες τόνου και πατάτας
Επόμενο άρθροΣπιτικό παγωτό με γιαούρτι και φρούτα