Συστατικά
1/3 φλιτζάνι καρότα
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο πράσινο πιπέρι
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
350 gr κιμά κοτόπουλου
1 κουτί μαύρα φασόλια, ξεπλένονται και στραγγίζονται
1 κουτί ντομάτες κονκασε 
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο
2 φλιτζάνια μαγειρεμένο καστανό ρύζι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα πρώτα πέντε συστατικά. Προσθέστε το κιμά κοτόπουλου. αναμειγνύεται με ελαφρές κινήσεις αλλά σχολαστικά. Σχηματίστε τέσσερα παχιά οβάλ μπιφτέκια πάχους 1.2 εκ.
Σε μια μικρή κατσαρόλα, βάλτε τα φασόλια και ντομάτες σε μέτρια φωτιά, 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατεύουμε το κόλιαντρο. Κρατήστε το ζεστό.
Ψήστε τα μπιφτέκια στο γκριλ καλυμμένα, σε μέτρια φωτιά 4-5 λεπτά ανά πλευρά. Σερβίρετε με το ρύζι και τα φασόλια στο πλάι.
Συμβουλή υγείας: Αυτή η συνταγή είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πως να μαγειρεύεται υγιεινά με καθημερινές συνταγές. Το κόπουλο συνοδεία με λαχανικά είναι  πλούσια σε πρωτεΐνες.

Προηγούμενο άρθροΠίτα με τυρί και μαιντανό…νοστιμότατη
Επόμενο άρθροΥπέροχο κέικ διαίτης με σοκολάτα και λίγες θερμίδες