Μπουγιουρντί της Ταβέρνας

Συστατικά:

200 γρ φέτα
2 ντομάτες
μισή κόκκινη πιπεριά
μισή πράσινη πιπεριά
50 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο
ελαιόλαδο
πιπεριά τσίλι (προαιρετικά)
πιπέρι, κόκκινο γλυκό πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και σε ένα πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τη βάση ψιλοκομμένη ντομάτα όχι όλο ίσα-ίσα που να καλύψουμε τη βάση
Από πάνω βάζουμε ένα κομμάτι φέτα το περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Γύρω-γύρω ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά για το κίτρινο τυρί εάν θέλουμε λίγο καυτερό βάζουμε και 2 πιπερίτσες καυτερές
Από πάνω πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και τέλος ρίχνουμε από πάνω την ντομάτα την υπόλοιπη και περιχύνουμε πάλι με ελαιόλαδο
Τρίβουμε και λίγο πιπέρι από πάνω λίγο κόκκινο γλικό πιπέρι.
Ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς και είναι έτοιμο

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο της Γιαγιάς ζεστό με σιρόπι κανέλας
Επόμενο άρθροΕκμέκ Κανταίφι😋😋