Μπουρεκια με μανιτάρια και τυρί

Συστατικά:

Για γέμιση:
– 500 γρ μανιτάρια
– 150 γραμμάρια τυρί
– φρέσκο ​​κρεμμυδάκι

Για την ζύμη:
– 250 ml μεταλλικό νερό
– 1 κουτ άλας
– 2 κουτ Σαχάρα
– 1 αυγό
– 4 φλιτζάνια αλεύρι

Μαγείρεμα:

1. Ετοιμάζουμε τη γέμιση: τηγανίζουμε τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι, κρυώνουμε, προσθέτουμε τριμμένο τυρί, φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλάτι, ανακατεύουμε.
2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη, αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί, σκεπάζουμε με μια χαρτοπετσέτα για 20 λεπτά! Φτιάχνουμε μπαλάκια από τη ζύμη, την ανοίγουμε, βάζουμε τη γέμιση στη μέση, τσιμπάμε τις άκρες.
3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 7 λεπτά από κάθε πλευρά.

Καλή Απόλαυση

Svetlana Shtoda

Προηγούμενο άρθροΡολό σοκολάτας με καρύδια…μια τόσο γρήγορη και νόστιμη λιχουδιά!
Επόμενο άρθροΥπέροχα Μεσογειακά ψωμάκια…φανταστικό σνακ για το γραφέιο ή για το σχολείο