ΥΛΙΚΑ

3 μπούτια 🍗 🍗🍗
1 κρεμμύδι σε φέτες,
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
Μισή πιπεριά Φλωρίνης 🌶 σε φετακια,
5 πιπεριές μικρές κέρατο ολόκληρες,
6 πατάτες 🥔 μικρές σε φέτες,
1 Κολοκύθι σε φέτες,
λίγο θυμάρι,
ρίγανη,
κουρκουμα,
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα,
αλατοπίπερο,
μισή γενναία κούπα ελαιόλαδο,
1 ντομάτα 🍅 σε φέτες,
χυμό από 2 λεμόνια 🍋.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Όλα τα υλικά τα βάζω σε ταψί και τα ανακατεύω καλά με τα χέρια όπου έχουμε βάλει γάντια μιας χρήσεως, με τα μπούτια ανάποδα

διότι θα τα γυρίσουμε και από την άλλη να ροδίσει και το δέρμα αν δε το αφαιρέσετε εξ αρχής πριν ψηθούν. Οπότε ψήνουμε στο αέρα στους 190-200 για 1 ώρα κάτω και επάνω όπως στην σχαρα με 1 ποτήρι νερό 💧 μέσα στο ταψί. Μισή ώρα πριν το τέλος γυρίζουμε τα μπούτια και από την άλλη πλευρά.

Καλή Ορεξη

Προηγούμενο άρθροTo Μπουγιουρντί της Δήμητρας
Επόμενο άρθροΤριανταφυλλένια τάρτα μήλου! 🌹