Μυζηθρόπιτα!

Για τη γέμιση

600 γρ. μυζηθρα
200 γρ. φετα
4 αυγα
1 κούπα γαλα
Λίγο πιπερι
4 κ. σ. Λαδι

Για το φύλλο
500 γρ. αλεύρι
3.κ.σ.λαδι
Λιγο αλατι
2κ.σ.ξυδι
Νερακι όσο πάρει για μια ζύμη μαλακή.

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη γέμιση τρίβοντας τα τυριά και ανακατευοντας όλα μαζι

Χωρίζουμε τη ζύμη σε 5 φύλλα (2 μεγαλύτερα για κάτω και 3 πιο μικρά)
Λαδώνουμε το ταψί 38νο… στρώνουμε  2 φύλλα +γέμιση +φύλλο +γέμιση +2 φύλλα από πάνω.
Ραντίζουμε με λίγο αυγό και γάλα ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο βούτυρο αν θέλουμε και ψήνουμε…

ΠΗΓΗ: Ρουλα Λυρου

Προηγούμενο άρθροΛαδοραβανί…το Γλυκό του Φτωχού
Επόμενο άρθροCheesecake Σοκολάτα