Μυτζιθροπιτάκια 

Υλικά

1 μυζήθρα φρέσκια
250 γραμμάρια φέτα
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι άνηθο
3 φλιτζανάκια του καφέ σιμιγδάλι ψιλό
5 αβγά
μισό ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
πιπέρι

Εκτέλεση

Λιώνουμε την μυζήθρα και την φέτα μ ένα πιρούνι.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σ ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια  (12) τα οποία έχουμε λαδώσει πρώτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά (αναλόγως τον φούρνο) μέχρι να ροδίσουν.

mitzithropitakia

Καλή σας απόλαυση!!!!

Η συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΜαρμελάδα βερίκοκο
Επόμενο άρθροΜακαρόνια Φούρνου χωρίς κρέμα γάλακτος