Σνακ ζυμαρικών με αυγά και τυρί!

Υλικά:

αλεύρι – 400 g (κοσκινισμένο).
λάδι – 150 ml.
νερό – 150 ml. (χλιαρός).
αλάτι – 1 κουταλάκι του γλυκού.
αυγά – 3 τεμ.
Φέτα τυρί – 350 g (θρυμματισμένο).
ανθρακούχο νερό – 150 ml.
αλεύρι – 1 κουταλιά της σούπας.
κρόκος – 1 τεμ. (για επαλλειψη).
λάδι – 1 κουταλιά της σούπας. (για επαλλειψη).

Εκτέλεση:

Κάνουμε μια τρύπα στο αλεύρι και προσθέτουμε το λάδι. Ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσουν να σχηματίζονται ψίχουλα. Προσθέστε αλάτι και
νερό και ζυμώστε μια μαλακή ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με μια πετσέτα ή μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί, τη σόδα, τα αυγά, το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα να ανακατευτούν όλα καλά.
30 λεπτά αργότερα. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 18 ίσα μέρη. Πλάθουμε 18 μπάλες. Ανοιξτε καθε μια μπάλα όσο πιο λεπτή γίνεται.

Στη μία άκρη βάζουμε τη γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό.

Αραδιάζουμε τα έτοιμα σνακ σε ταψί με χαρτί ψησίματος.
Χτυπάμε τον κρόκο με το λάδι επάλειψης. Απλώστε τα σνακ προσεκτικά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, χωρίς αέρα, στη μέση του φούρνου, για περίπου 40-50 λεπτά.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΠαξιμαδάκια νηστίσιμα…είναι απιστευτα τραγανά και μαλακά
Επόμενο άρθροΑφράτη τούρτα σοκολατίνα με καρύδι, σκέτη απόλαυση! Σπιτική συνταγή!