Νόστιμες πατάτες γεμιστές με τυρί και μπέικον 

Συστατικά:

5 πατάτες
150 γραμμάρια μπέικον, κομμένα σε κομμάτια
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια τριμμένο τυρί
50 γραμμάρια τριμμένο τυρί
ψιλοκομμένα πράσινα κρεμμύδια για γεύση
άλας
πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες στη φλούδα τους, σε τόσο νερό που να τις σκεπάζει, για 20-30 λεπτά. Τα τοποθετούμε σε ένα δίσκο, ξεφλουδίζουμε την κορυφή και ξεφλουδίζουμε τον πυρήνα. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το αλέθουμε. Ανακατέψτε με ξινή κρέμα, μπέικον, τυρί, τυρί και ψιλοκομμένο σκόρδο. Ταιριάξτε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Γεμίστε τις πατάτες με αυτή τη σύνθεση και βάλτε τις στον ζεστό φούρνο για περίπου 15 λεπτά. Σερβίρετε με πράσινα κρεμμύδια.

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤο πιο τραγανό Γαλακατομπούρεκο
Επόμενο άρθροΚρέμα Βανίλιας και Σοκολάτας