Οι Μπεζέδες

Υλικά

3 ασπραδια
100 γρ. ζαχαρη κρυσταλικη
100 γρ. ζαχαρη αχνη
2 βανιλιες

Εκτέλεση

Xτυπαμε τα ασπράδια στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ κ μόλις ξεκινήσουν κ αφρατευουν ρίχνουμε τη ζάχαρη χτυπάμε για λίγο ακόμα μέχρι να δούμε ότι η μαρέγκα στεκετε και δε πέφτει από το χτυπητήρι στη συνέχεια ρίχνουμε την άχνη κ τις βανίλιες ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ελαφρα για να μη πέσει ο όγκος της μαρέγκας βάζουμε σε κορνε και σε ένα ταψι που θα έχουμε στρώσει λαδοκολα κανουμε οτι σχημα θελουμε ψηνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στις αντιστάσεις στους 120 βαθμούς για 1.30 ωρα δεν ανοίγουμε καθόλου τον φούρνο μέχρι να ψηθούν είναι έτοιμες όταν ξεκολανε από τη λαδόκολλα.

καλη επιτυχια σε όλες σας….

ΠΗΓΗ: Vaso AlexopoulouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΤα Υπέροχα CupCakes Σοκολάτας…
Επόμενο άρθροΟι περίφημες Μελιτζάνες Παπουτσάκια