Υλικά
250 γρ φαρίνα
½ κεσεδάκι (100γρ) γιαούρτι 2%
2 Αυγά
½ φλιτζανιού (100ml) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
200  γρ τυρί φέτα τριμμένη
1 κγ αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέτουμε 2 αυγά και τα χτυπάμε με ένα σύρμα και ρίχνουμε και αλάτι και στην συνέχεια το γιαούρτι και χτυπάμε καλά όλα τα υλικά.

Στην συνέχεια και ενώ ανακατεύουμε ρίχνουμε και το ελαιόλαδο και μετά την τριμμένη φέτα και τελειώνουμε αφού ρίξουμε και την φαρίνα και ανακατεύουμε λίγο ακόμη.

Αφού φοράμε δύο γάντια ανακατεύουμε με τα χέρια για να γίνει μία ομοιογενής ζύμη.

Εφόσον η ζύμη είναι έτοιμη ξεκινάμε να φτιάχνουμε τα τυρομπαλάκια και τα βάζουμε σέ ενα ταψί αφου πρώτα το στρώσουμε με ένα φύλλο ψησίματος

Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στου 180 βαθμούς για 15 λεπτά και έτοιμα

Για το σερβίρισμα ανακατεύουμε λίγο λάδι μέσα στο γιαούρτι που έμεινε και φτιάχνουμε και ένα υπέροχο dressing στην μέση του πιάτου

Καλή Απολαυση

 

Προηγούμενο άρθροΜηλοπιτάκια Βουτύρου σε ζύμη κρουασάν
Επόμενο άρθροΠως να φτιάξεις το τέλειο Κοκορέτσι, βήμα προς βήμα!