Υγρές σοκολατένιες πάστες.

Υλικά

Αυγά 2 τεμάχια
Ζάχαρη 1 φλ
Βανίλια 1 τεμάχιο
Μπέικιν πάουντερ 1 φακ
Αλεύρι 1 φλ
Φρούτα, αχλάδι, μήλο 1 τεμ
Λάδι για το άλειμμα του ταψιού

Για σιρόπι
2-3 κουταλιές της σούπας Baileys
4-5 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​γάλα

Γλασσο
4 κουταλιές της σούπας υγρή σοκολάτα
3 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλιά της σούπας λάδι

Για συγκόλληση
Λευκή σοκολάτα 4 κουταλιές της σούπας ή του γούστου σας

Για πασπάλισμα
Μπισκότα 1 τεμάχιο

Παρασκευή

Χτυπάω τα αυγά με τη ζάχαρη. Πρόσθεσα τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Ανακάτεψα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.
Βάζω τη ζύμη σε ταψί διαμέτρου 28 εκ. περίπου, το οποίο προηγουμένως άλειψα με λάδι άφθονο. Από πάνω έκοψα λεπτά κομμάτια αχλάδι.
Έψησα στους 200 βαθμούς μέχρι να στεγνώσει με το τεστ της οδοντογλιφίδας, περίπου 20 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει και κόψτε σε τρίγωνα.

Ανάμειξα τα υλικά για το σιρόπι και σιρόπισα ελαφρά.
Τα κόλλησα ανα δύο με λευκή υγρή σοκολάτα μου έλιωσα σε μπεν μαρι.
Ετοίμασα το γλάσο από τέσσερις κουταλιές καφέ υγρή σοκολάτα, μια κουταλιά λάδι και δύο τρεις κσ νερό.
Ζέστανα τα πάντα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακάτεψα καλά και έριξα απο πάνω.
Τα πασπάλισα με τρίμματα κράκερ.
Εύκολο, αποτελεσματικό και πολύ νόστιμο!

ΠΗΓΗ: Казано честно в кухнята

Προηγούμενο άρθροΝόστιμο κέικ για τους λάτρεις του καφέ και των γεύσεων των ξηρών καρπών.
Επόμενο άρθροΑφρατο γεμιστο κεικ με κρεμα πορτοκαλιου…Το κέικ που ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ