Ομελέτα με Σπανάκι και πατάτα

Συστατικά

7 αυγά large
3 μέτριες πατάτες
3 χούφτες σπανάκι.
3 πρασινα κρεμμυδάκια.
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς.
1 κσ σκόρδο σε σκόνη.
Φυτικό λάδι.

Εκτέλεση

Πρώτα κόβουμε την πατάτα σε κυβάκια ή τις κόβουμε στρογγυλες, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου.
Ξεκινήστε να τηγανίζετε τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν και τις βάζουμε στην άκρη.
Ψιλοκόψτε το φρέσκο σπανάκι σας και προσθέστε το σε ένα μπολ, σε ξεχωριστό μπολ χτυπήστε τα αυγά σας με αλάτι και πιπέρι και μετά προσθέστε το στο μπολ μαζί με το σπανάκι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο αυγό και το σπανάκι. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι λάδι.
Ζεσταίνουμε ένα μικρό βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε τη μαγειρεμένη πατάτα, μετά το μείγμα με το σπανάκι και το αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά.

Τοποθετήστε ένα καπάκι και αφήστε το να ψηθεί.
Με ενα πηρουνι τρυπήστε το να απλώσει γύρω από το τηγάνι ώστε τα υγρό να φτάσουν στον πάτο του τηγανιού. Μόλις είναι ετοιμη την αναποδογυρίζουμε σ ένα πιατο και σερβίρουμε.
Ελπίζουμε να σας αρέσει

Καλή όρεξη

Η Συνταγή είναι του Rafi Yousif

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες γεμιστές κατσαρόλας…τις απόλαυσα στην Μυτιλήνη
Επόμενο άρθροΧοιρινο με λαχανικά στην κατσαρόλα