Πίτα με μπεικον και γλυκοπατάτα

 

Συστατικά
1 γλυκοπατάτα (τριμμένη)
1 κολοκυθάκι (τριμμένο)
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι (τριμμένο)
4 αυγά
1 φλιτζ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλιτζάνι τυρί ρεγκάτο τριμμένο
1 κουτ.γλυκ Σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο κρεμυδάκι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλατιού
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

Μέθοδος

1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 220˚C.
2 Τοποθετήστε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.
3 Ρίξτε τα σε αντικολλητικό ταψάκι.
4 Ψήστε σε 220˚C (200˚C ανεμιστήρας) για 40 – 50 λεπτά. Σερβίρετε με μια σαλάτα για ένα γρήγορο γεύμα ή ως ορεκτικό για τα κρέατα και τα ψητά.

ΠΗΓΗ: bestrecipes.com.au

Προηγούμενο άρθροΣαγανάκι μανιτάρια με φρέσκια σάλτσα ντομάτας
Επόμενο άρθροΝηστίσιμοι Ταραμοκεφτέδες: Αγιορείτικη συνταγή για τη Σαρακοστή!