Παναρισμένα μύδια

Υλικά

1 κιλό μύδια- κατεψυγμένα.

Για το πανάρισμα
3 αυγά
300 γρ κορν φλάουρ περίπου,
λίγο αλάτι

Σάλτσα σκόρδου με κρέμα γάλακτος

200 ml κρέμα γάλακτος
1 κσ πληρες γιαούρτι
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες.
Ψιλοκομμένος άνηθος (ίσως ξερός).
μαϊντανό,
σχοινόπρασο
Αλάτι για γεύση

Εκτέλεση

Πλύνετε και στεγνώστε τα μύδια. Κάνω ένα πανάρισmα με 3 αυγά τα οποία χτυπάω σε ένα μπολ και περίπου 300 γρ κορν φλάουρ με λίγο αλάτι.
Πρώτα τα κυλώ τα μύδια στο μείγμα των αυγών και μετά στο κορν φλαουερ και ξανά στο μείγμα των αυγών.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.

Ετοιμάζετε σάλτσα κρέμας γάλακτος
Χτυπάμε όλα τα υλικά και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολό Κρέμα Σοκολάτα…πανεύκολο και υπέροχο 😊
Επόμενο άρθροΓεμιστό κουνέλι με ρύζι και μανιτάρια!