Πανεύκολα Τρουφάκια σε ροζ Ζάχαρη
ΥΛΙΚΑ :
200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
250 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
Ροζ κρυσταλλική ζάχαρη για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλτε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Προσθέστε την ψιλοκομμένη σοκολάτα, και σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατέψτε με ένα κουτάλι μέχρι να λιώσει.
Μόλις τα μίγμα γίνει ομοιογενές, αφήστε το στην άκρη μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Εν τω μεταξύ, σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια σε ένα μπολ και ρίξτε το μίγμα από πάνω.
Ανακατεύετε καλά με σπάτουλα και ψύχετε για 20 λεπτά.
Στη συνέχεια, βρέξτε τα χέρια σας, κάντε μικρές μπάλες και κυλίστε στη ροζ ζάχαρη.
Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο δίσκο σε ένα μόνο στρώμα.
Καλύψτε με ένα πλαστικό περιτύλιγμα και ψύξτε τουλάχιστον για 4 ώρες. Αφαιρέστε το από το ψυγείο

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΟ Μπακλαβάς μου (Κλασικός)
Επόμενο άρθροΡαγού Μοσχαράκι με Παπαρδέλες