Πατατοσαλάτα με καλαμπόκι και αγγούρι

Συστατικά:

6 βραστές πατάτες μεσαίου μεγέθους (τριμμένες)
1/3 κονσέρβα κατεψυγμένο καλαμποκιού
1 αγγούρι (τριμμένο)
1 φλιτζάνι απλό γιαούρτι
1 ματσάκι φρέσκου άνηθο
χυμό μισού λεμονιού
άλας

Εκτέλεση

Πάρτε τις τριμμένες βραστές πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης αφού κρυώσουν.
Στύψτε να βγουν τα υγρά από το τριμμένο αγγούρι. Βάλτε το αγγούρι στο δοχείο ενός μίχερ και χύστε τα υγρά του αγγουριού. Κόψτε τον άνηθο και προσθέστε το στο μίξερ.
Προσθέστε το καλαμπόκι, χυμό λεμονιού, γιαούρτι και αλάτι.
Ανακατέψτε και βάλτε το σε ένα πιάτο και σερβίρετε.

Προηγούμενο άρθροΚέικ με πορτοκάλι και παπαρονόσπορο
Επόμενο άρθροΗ Πάστα Ταψιού…τώρα και ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ!!!