Πατατοσαλάτα με σάλτσα σκόρδου

Συστατικά:

– 1 κιλό πατάτες
– 1/2 ματσάκι πράσινο άνηθο
– 4 σκελίδες σκόρδο
– Αλατι
– Πιπέρι
– 200 ml κρέμα γάλακτος
– 125 g βούτυρο

Εκτέλεση

Βήμα 1. Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα τους σε αλατισμένο νερό.
Βήμα 2. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους.
Βήμα 3. Βάλτε τις πατάτες σε ένα μπολ.
Βήμα 4. Ψιλοκόψτε τον πράσινο άνηθο.
Βήμα 5. Τρίψτε ή πολτοποιήστε το σκόρδο σε ένα κεραμικό μπολ.
Βήμα 6. Προσθέστε πάνω από το σκόρδο: αλάτι, πιπέρι και κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε με ένα σύρμα.
Βήμα 7. Βάζω το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά.
Βήμα 8. Όταν λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε.
Βήμα 9. Αλατίζουμε και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, ανακατεύοντας να ενωθούν τα υλικά.
Βήμα 10. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη σάλτσα σκόρδου.
Βήμα 11. Ανακατεύουμε καλά τη σύνθεση.
Βήμα 12. Σας ευχόμαστε καλή όρεξη και καλή επιτυχία στο μαγείρεμα της πατατοσλατας σάλτσα σκόρδου!

Delicatese

Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια με κολοκυθάκια και μυρωδικά
Επόμενο άρθροΗ γεύση αυτού του γλυκού γέμισε την καρδιά μου! Συνταγή σε 5 λεπτά!