Δείτε Επίσης: Μπισκοτογλυκό ψυγείου να γλύφετε τα δάχτυλά σας | Πανεύκολα Μπισκοτάκια αφρός

Γλυκό Ψυγείου σε λίγα λεπτά

Συστατικά:

Ζελατίνη 2-3 κουταλιές της σούπας
Νερό 200 ml (για εμποτισμό ζελατίνης)
Γιαούρτι 2% 2 φλιτζάνια, 300 g το καθένα
Ζάχαρη 250 γρ
Αλμυρά μπισκότα (κράκερ) 400 γρ
Επικάλυψη κακάου

Επικάλυψη

Σε ένα μπωλ ρίχνουμε την ζελατίνη και το νερό και ανακατευουμε.
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι την ζάχαρη και ανακατευουμε καλά.
Ρίχνουμε την ζελατίνη μέσα στο μείγμα γιαουρτιού (εάν έχει πήξη την βάζουμε λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων) και ανακατευουμε.


Αδειαζουμε μέσα στο μείγμα τα μπισκοτάκια και ανακατεύουμε.


Στρώνουμε ένα πυρέξ με μεμβράνη τροφίμων και αδειάζουμε μέσα το μείγμα και το σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 40-50 λεπτά.


Οταν το βγάλουμε το γυρίζουμε ανάποδα αφαιρούμε την ζελατίνη

και πασπαλίζουμε με κακάο

Δείτε Επίσης: Μπισκοτογλυκό ψυγείου να γλύφετε τα δάχτυλά σας | Πανεύκολα Μπισκοτάκια αφρός

 

Καλή Ορεξη

Προηγούμενο άρθροΠολύ εύκολο να προετοιμάσετε πρωινό…σε 10 λεπτά
Επόμενο άρθροΠανέμορφο κέικ χωρίς ψήσιμο…σε 15 λεπτά!