ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
12 χουρμάδες 
1 φλιτζάνι τριμμένο αμύγδαλο
1/2 φλιτζάνι καρύδα, και  1/3 φλιτζάνι επιπλέον για γαρνίρισμα
1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1/3 φλιτζάνι σκόνη κακάο
1 κσ λιναρόσπορο

Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τους χουρμάδες σε ένα μεσαίο μπωλ και καλύψτε με νερό. Αφείστε το για 1 ώρα. Στραγγίστε τα και βγάλτε τους σπόρους (υπάρχουν και έτοιμα χωρις σπόρους).
Βήμα 2
Ρίξτε σε ένα μπλεντερ , τους χουρμάδες, το αμύγδαλο, τριμμένη καρύδα, λάδι καρύδας, σκόνη κακάου και φυστίκι αιγίνης έως ότου το μείγμα γίνει μία πάστα. Μεταφέρετε σε ένα μπολ και αφήστε το για 20 λεπτά.
Βήμα 3
Τοποθετήστε την υπόλοιπη καρύδα σε ένα ρηχό πιάτο.
Βήμα 4
Φτιάξτε μπαλάκια με τα χέρια και ρίξτε τα μέσα στο πιάτο με την καρύδα για να τα επικαλύψετε.

Αυτό ήταν τελειώσατε !

Πηγή

Προηγούμενο άρθροΤο γκουρμέ δεν είναι μόνο για λίγους…μία βελουτέ σούπα πολύ υγιεινή…
Επόμενο άρθροΓαλόπιτα της Γιαγιάς που είναι γλύκισμα