Kολοκυθάκια με κιμά και μανιτάρια.

Υλικά

κολοκυθάκια – 4 τεμ.
κιμάς – 250 g
ντομάτες – 2 τεμ.
μανιτάρια – 250 g
κρεμμύδι – 1 κεφάλι
αλάτι
πάπρικα
πιπέρι
ρίγανη
θυμάρι
κίτρινο τυρί – 100 g

Εκτέλεση

Τα κολοκυθάκια πλένονται και κόβονται στη μέση και μετά χαράζονται το εσωτερικό τους.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε. Τα μανιτάρια πλένονται και τα κόβουμε και αυτά σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί, προσθέτουμε τον κιμά και τα μανιτάρια.
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια μαζί με το εσωτερικό των κολοκυθιών και τις προσθέτουμε στο τηγάνι.

Πασπαλίζουμε κατά βούληση με αλάτι, κόκκινο και μαύρο πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι.
Αραδιάζουμε τα κολοκυθάκια σε μια λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με το μείγμα που προκύπτει. Τα βάζουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Μετά από 20 λεπτά τα βγάζουμε και τα πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί. Μόλις ψηθεί το κίτρινο τυρί, τα γεμιστά κολοκυθάκια είναι έτοιμα.

Πολύ νόστιμα τα γεμιστά κολοκυθάκια με κιμά και μανιτάρια.

Thanks to Pepi Trifonova 

Προηγούμενο άρθροΠατατοκεφτέδες με ζαμπόν και κίτρινο τυρί 😊
Επόμενο άρθροΠικάντικο Κοκκινιστό με ρύζι….