Ρολά Κολοκυθιού

Θέλετε κάτι ελαφρύ και φρέσκο ​​για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια – εδώ είναι μια πρόταση από μένα.

Απαραίτητα προϊόντα:

5 τεμ. Κολοκύθι
100 ml. Λάδι
4-5 τεμ. Σκελίδες σκόρδου ή 1 κουταλιά της σούπας. Σκόνη σκόρδου
1 κουτ αλάτι

Για το γέμισμα:
200 γρ. Τυρί κρέμας
100-150 g τυριού
1 κουταλιά της σούπας. Μαγιονέζα
Φρέσκος άνηθος
1 κουτ Σκόνη σκόρδου
Μαϊντανός
1 κουτ Πιπέρι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίστε τα κολοκύθια , και ψιλοκόψτε σε φέτες .
Βάζουμε τα κομμένα κολοκυθάκια σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε το λάδι, το θρυμματισμένο σκόρδο ή σκόνη σκόρδου και αλάτι.
Ανακατέψτε καλά και καλύψτε με αλουμινόχαρτο.
Αφήστε τα κολοκύθια στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Ψήνουμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί και στις δύο πλευρές.
Μόλις είμαστε έτοιμοι με τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το τυρί κρέμας, το τυρί, τη μαγιονέζα και άλλα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά.

Για τα ρολά: Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού, βγάλτε το μείγμα και βάλτε το στο ένα άκρο και τυλίξτε το. Μπορείτε να κολλήσετε μια οδοντογλυφίδα ή να τα βάλετε σε ένα σουβλάκι.

Για μακριά ρολά : Τοποθετήστε ένα αλουμινόχαρτο σε μια σανίδα κοπής και αρχίστε να τακτοποιείτε τα κολοκύθια έτσι ώστε να επικαλύπτονται ελαφρώς.
Μόλις πάρετε την επιθυμητή ποσότητα, τοποθετήστε την γέμιση στο τέλος και τυλίξτε το με τη βοήθεια του αλουμινόχαρτου. Μπορείτε επίσης να το αφήσετε στο ψυγείο για μικρό χρονικό διάστημα. Ό, τι κι αν αποφασίσετε να τα φτιάξετε, η γεύση είναι μοναδική.

καλή όρεξη

Προηγούμενο άρθροΤραγανά σπιτικά τσιπ στο φούρνο…με ελάχιστα λιπαρά
Επόμενο άρθροΚρέμα καραμέλας σύμφωνα με τη συνταγή της αγαπημένης μου Ναταλίας