Ρολό κολοκυθιού με κρέμα τυριού, κίτρινο τυρί και ζαμπόν

Υλικά

6 κολοκυθάκια,
6 αυγά,
400 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο,
400 γρ τυρί κρέμα,
2 μικρά τριμμένα κρεμμύδια,
αλάτι, πιπέρι,
1 κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ξερό,
άνηθο,
τριμμένη φρυγανιά.

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 20 λεπτά.
Στραγγίζουμε καλά με τυρόπανο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κολοκυθάκια, τα αυγά, 300 γρ τριμμένο κίτρινο τυρί, το κρεμμύδι, το αλάτι, τη φρυγανιά, τον δυόσμο, τον άνηθο. Προσθέστε λίγη σκόνη σκόρδου.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει. Αφού κρυώσει τελείως, το αλείφουμε με τυρί κρέμα, 100 γρ τριμμένο κίτρινο τυρί και φέτες ζαμπόν και μετά τυλίγουμε σε ρολό. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΟι πίτες της γιαγιάς…μας τις φτιάχνει σε 10 λεπτά
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακό Κοτόπουλο λεμονάτο