Σαγανάκι Μανιταριών

Υλικά

2 φέτες μπέικον,
1 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια
1/2 φλιτζάνι τυρί
1 κουταλιά της σούπας πέστο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
2-3 αυγά
Αλατι Πιπερι
μαϊντανό

Εκτέλεση

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζετε 2 φέτες ψημένο μπέικον ψιλοκομμένο, 1 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια σοταρισμένα, 1/2 φλιτζάνι τυρί και ανακατεύετε.
Ανακατεύουμε 1 κουταλιά της σούπας πέστο και 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε, κάνουμε εσοχές (κενα) για ρίχνουμε όσα αυγά θέλουμε.
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με μαϊντανό. Το βάζουμε σε φούρνο στους 2400 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα αυγά

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Ed Maxwell

 

Προηγούμενο άρθροΣιροπιαστά κεκάκια με καρύδα…διαλύονται στο ουρανίσκο
Επόμενο άρθροΠατάτες ογκρατέν…θα γλείφετε τα δαχτυλά σας