Σαγανάκι με αυγά παστουρμά και ντομάτα

Υλικά

4 φέτες παστουρμάς
2 αυγά
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πάπρικα καυτερή
Πιπεριά κόκκινη σε νιφάδες

Εκτέλεση

Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τις ντομάτες μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους και να γίνουν πηχτή σάλτσα.
Προσθέτουμε τον παστουρμά, αφήνουμε 1 λεπτό, προσθέτουμε χτυπημένα τα αυγά μάτια και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι, πάπρικα, πιπερια σε νιφάδες και σερβίρουμε αμέσως.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολό σε φύλλο σφολιάτας
Επόμενο άρθροΧουνκιάρ μπεγιεντί: η αυθεντική συνταγή όπως την φτιάχνανε στην πόλη