Σουτζουκάκια με βελούδινο Πουρέ

Υλικά

750 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
2 φέτες ψωμί μουλιασμένεςς σε κόκκινο κρασί
3 -4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 Pummaro με κρεμμύδι
1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
πιπέρι
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά ρίχνουμε το αυγό ,το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο ,το ψωμί τριμμένο, το σκόρδο λιωμένο το κρασί και ζυμώνουμε τον κιμά μας να ενωθούν όλα τα υλικά.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το πουμαρό τον πελτέ αλάτι πιπέρι κύμινο σκόρδο και βράζουμε για μισή ώρα.
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
Τα ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και στη συνέχεια τα περνάμε στη σάλτσα.
Βράζουμε άλλη μισή ώρα.
Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με τον βελούδινο πουρέ, ρύζι, μακαρόνια η πατάτες τηγανιτές!!!

Καλή όρεξη!!!

Η Συνταγή είνα της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο περιβόητος Κορμός των 5 λεπτών
Επόμενο άρθροΚορμός Σοκολάτας με Μπισκότα και σταφίδες (Μωσαϊκό)