Σουφλέ ζυμαρικων

Υλικά

1 πράσο κομμένο
1 μέτριο κρεμυδι
2 καρότα σε κύβους
300 γρ μανιτάρια
2 λουκάνικα σε φετες
500 γρ κρεμα γάλακτος
4 αυγα // αλάτι -πιπέρι
1 κούπα εβαπορέ γαλα
500 γρ μακαρόνια barilla Collezione Cascarecce

Εκτέλεση

Κοβω ολα σε κύβους, λουκάνικα σε ροδες,
Σε λιγο λαδι σωτάρω κρεμυδι,λουκάνικα, πράσο, πιπεριές, μανιτάρια, καροτο, μετα ντομάτα να βράσουν λιγο.
Βαζω νερό με αλάτι να βράσουν τα μακαρόνια
Οταν βράσουν (όχι τελείως γιατι θα ψηθούν χρειάζονται 9 λεπτά εγω τα βγάζω στα 6 λεπτά)
τα βαζω στα λαχανικά ανακατελυω ρίχνω τα τυριά κρατοντας λιγη μοτσαρελα για επάνω, χτυπώ τα αυγα προσθετω την κρεμα στα αυγά, το γαλα, τα ρίχνω στα μακαρόνια απο πανω τη μοτσαρελα που κράτησα
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 180 β μέχρι να ροδισει

Καλη σας Eπυτυχια αν την φτιάξετε.

ΠΗΓΗ: Effie’s Loved Recipes, Effie’s αγαπημένες συνταγές

 

Προηγούμενο άρθροΛαχανόπιτες…μυρωδάτες και νόστιμες πίτες (χωρίς μαγιά😊)
Επόμενο άρθροΚεφτέδες με πατατούλες στο φούρνο…