Συνέχεια….

Αλείφουμε ένα ταψί, 20×26 εκ., με φυτικό λάδι. Αν η φόρμα είναι χωρίς πάτο, στρώνετε το εσωτερικό με αλουμινόχαρτο,
τυλίγοντάς το στα πλαϊνά και επίσης αλείφετε με λάδι. Αδειάζουμε τη ζύμη.
Αλείφουμε με μια σπάτουλα, αν και η ίδια απλώνεται καλά. Ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

Ελέγξτε την ετοιμότητα με μια οδοντογλυφίδα, αν βγει στεγνό – ήρθε η ώρα να το βγάλετε.
Αφήνουμε να κρυώσει, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αναποδογυρίζουμε. Έτσι η κορυφή θα είναι μια επίπεδη επιφάνεια.
Αν χρειαστεί, αν το κέικ έχει φουσκώσει πολύ στο κέντρο, μπορείτε να το κόψετε με ένα μαχαίρι.

Για το γλάσο, προσθέστε ζάχαρη και κακάο σε ένα μπολ, ρίξτε το γάλα.
Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας και αφήνουμε να βράσει.
Περιχύστε το κέικ με το γλάσο σοκολάτας που προκύπτει.

Καλή όρεξη!❤️

Η Συνταγή είναι της Gulya Gladkih

1
2
Προηγούμενο άρθροΝόστιμο πιάτο με κρέας και μανιτάρια
Επόμενο άρθροΨητά λαχανικά στο φούρνο…όπως το Μπριάμ