Συστατικά
3 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή βούτυρο
1 μεγάλο κρεμμύδι ή 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 πράσο, καθαρισμένα και κομμένα 
8 φλιτζάνια ψιλοκομμένο σπανάκι
1 φλιτζάνι φρέσκο ​​ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό, σε συνδυασμό
Αλάτι και πιπέρι 
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
2 φλιτζάνια Ελληνική φέτα σε μεγάλα κομμάτια
8 φέτες καλό ψωμί κατά προτίμηση με προζύμι

Οδηγίες
Ζεστάνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια ή το πράσο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το σπανάκι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει. Αφαιρέστε το μείγμα με τρυπητή κουτάλα και αποστραγγίστε καλά σε ένα σουρωτήρι. Αφήστε να κρυώσει.
Συνδυάστε το μίγμα σπανάκι με τα φρέσκα βότανα. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο, Ανακατέψτε τη φέτα.
Απλώστε το μίγμα σε 4 φέτες ψωμιού πάχους μισου εκατοστού. Τοποθετήστε τις υπόλοιπες τέσσερις φέτες ψωμιού από πάνω.
Ζεστάνετε ένα αντικολητικό τηγάνι και προσθέτετε το βούτυρο ή το ελαιόλαδο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μαζί). Προσθέστε τα σάντουιτς, ένα ή δύο κάθε φορά, και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά έως ότου χρυσήσουν στην μία πλευρά. Γυρίστε προσεκτικά για να μαγειρέψετε στην άλλη πλευρά, πιέζοντας προς τα κάτω με μια σπάτουλα. Σκέπαστε το τηγάνι για λίγα λεπτά για να βοηθήσετε τη φέτα να λιώσει πιο εύκολα. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα σάντουιτς, συμπληρώνοντας το ελαιόλαδο και / ή το βούτυρο ανάλογα με τις ανάγκες.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΓιουβέτσι Με Σκορδάτα Ρολάκια Κοτόπουλου
Επόμενο άρθροΓιουβετσάκι από τα χέρια της γιαγιάς και το μυστικό της για να είναι μελάτο!