Τυροπιτάκια γιαουρτιού στο τηγάνι

Καλημέρα σε όλους τους υπέροχους καλοφαγάδες!
Την παγκόσμια ημέρα της λέξης “σ ‘αγαπώ” για να σας ευχηθώ και να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι, όσο και να αγαπάτε εφτιαξα αυτη την συνταγή!

Υλικά

1 αυγό,
1/2 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα,
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
αλεύρι 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού.
Τριμμένο τυρί,
λάδι

Εκτέλεση

Έφτιαξα μια ζύμη από ένα αυγό, μισό φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι με μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα,
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, αλεύρι για μια μαλακή ζύμη 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού.
Άφησα τη ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα, μετά εκοψα την ζύμη σε μπαλάκια με λαδωμένα χέρια και τα άπλωσα με τα χέρια μου σε μια κρούστα, έβαλα μέσα μια γέμιση τριμμένο τυρί, τα έπλασα μπουρεκάκια και τηγάνισα σε χλιαρό λάδι, αλλά σε χαμηλή φωτιά, στην περίπτωσή μου 2 εως 6 βαθμούς, τηγανίζουμε σε αργή φωτιά μέχρι να γίνουν.
Μπορούν να ψηθούν στο φούρνο! Έβγαλα σε χαρτί κουζίνας.

Σας αγαπώ!!! ❤❤❤

Προηγούμενο άρθροΣτιφάδο…χωρίς τσιγάρισμα με λάδι
Επόμενο άρθροΖυμαρικά με καπνιστό λουκάνικο…γίνονται τρυφερά, ζουμερά και πολύ νόστιμα