Συστατικά

Για τη ζύμη
250 γραμμάρια μαργαρίνης (σε θερμοκρασία δωματίου),
1 φλιτζάνι τριμμένη καρύδα,
3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη,
1 φλυτζάνι φυτικού λάδι (110 ml),
4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (το κύπελλο είναι: 200 ml).
Για Επικάλυψη
1 φλιτζάνι ζάχαρης σε σκόνη (όχι πλήρως),
1 φλιτζάνι τριμμένη καρύδα (όχι πλήρως).

Διαδικασία συνταγής 
Πρώτον, για να προετοιμάσετε τη ζύμη, συνδυάστε τη μαργαρίνη, τη τριμμένη καρύδα, τη άχνη και το φυτικό λάδι σε ένα βαθύ μπολ.
Ανακατέψτε τα μέχρι να γίνει κρεμώδες.
Προσθέστε το αλεύρι αργά και ζυμώστε.
Αποκτήστε μια μαλακή αλλά όχι κολλώδη ζύμη.
Πάρτε κομμάτια μέγεθος καρυδιού από τη ζύμη και τα πλαθετε στην παλάμη σας.
Τοποθετήστε τα κουλουράκια σε ένα ταψί. 

Ψήστε τα στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρυσό χρώμα.
Προθερμάνετε το φούρνο πριν στους 180 ° C για 6 ή 7 λεπτά.
Ανακατέψτε τη σκόνη ζάχαρης και τη τριμμένη καρύδα σε ένα βαθύ μπολ.
Αμέσως αφού βγάλετε τα κουλουράκια έξω από το φούρνο, βυθίστε τα στο  μείγμα σκόνης και ζάχαρης, ενώ είναι ακόμα ζεστό.
Στη συνέχεια τοποθετήστε τα ξανά στο δίσκο και αφήστε τα να κρυώσουν.
Αυτή η συνταγή μπισκότων χιονιού είναι για 46 cookies.

Προηγούμενο άρθροΤα πιο αφράτα ψωμοκούλουρα
Επόμενο άρθροΤο καλύτερο θρακιώτικο Σαραγλί !