Πίτσα με ζύμη κολοκυθιών

Απαραίτητα προϊόντα:

200 γραμμάρια κολοκυθάκια
1/2 κουτ αλάτι
2 αυγα
50 g κίτρινου τυριού
1/2 κουτ αλάτι
1/2 κουτ ξηρό άνηθο
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
50 g σαλτσα ντομάτας για πιτσα 
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 πιπεριά
ελιές
1 μίσχο φρέσκο ​​κρεμμύδι
100 g κίτρινου τυριού

Εκτέλεση:

Γεμίστε τα κολοκυθάκια και πασπαλίστε με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και αφήστε να στραγγίσει για 20 λεπτά.
Στη συνέχεια στειψτε τα με το χέρι και μεταφέρετε σε άλλο δοχείο. Σε αυτά προσθέστε 2 χτυπημένα αυγά, 50 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί, αλάτι, άνηθο και αλεύρι. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε τηγάνι (διάμετρο 25 cm) με χαρτί ψησίματος.

Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 C. Όταν η βάση είναι έτοιμη, προσθέτουμε σάλτσα ντομάτας,

πράσινες, κόκκινες πιπεριές, ελιές, φρέσκα κρεμμύδια και κίτρινο τυρί.


Ψήστε ξανά για 15 λεπτά στους 180 C.

Σύμφωνα με αυτήν τη συνταγή, βγάζετε 1 πίτσα με διάμετρο 25 cm.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΚέικ με καραμελωμένο ζαχαρούχο (Dulce de Leche)
Επόμενο άρθροΓεμιστό φιλέτο κοτόπουλο σε σάλτσα μπεσαμέλ με μανιτάρια