Τηγανίτες με κεφίρ

Συστατικά:

Κεφίρ (ζεστό) 300 ml.
Αυγό 1 τεμ.
Αλάτι 0,5 κουτ
Ζάχαρη 4 κουτ
Σόδα 0,5 κουτ
Αλεύρι 210-220 γρ.

Εκτέλεση:

Προσθέστε στο κεφίρ (ζεστό) αυγό, αλάτι και ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε όλα καλά.
Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε.
Προσθέστε τη σόδα και ανακατέψτε καλά.
Αφήνουμε για 15 λεπτά.
Τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολό Μαρμελάδα…Το Γλυκάκι της Κυριακής
Επόμενο άρθροΠαστουρμαδόπιτα…μια απίστευτη πίτα